Εορτές - Τελετές

Μάιος 07, 2018

Την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, ο εορτασμός του Προστάτη του Στρατού Ξηράς Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου.

Με το πέρας της τελετής πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των Νέων θεματικών ενοτήτων του Στρατιωτικού Μουσείου και σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που περιελάμβαναν επίδειξη ασκήσεων ακριβείας από Διμοιρία Σπουδαστών, έκθεση οπλισμού, καθώς και επίδειξη εκπαίδευσης στον Πύργο Αναρρίχησης της Σχολής.

...
Μάρτιος 30, 2018

Στο πλαίσιο συνεργασίας επί θεμάτων μετεξέλιξης και αναβάθμισης του θεσμού των Υπαξιωματικών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, στις εγκαταστάσεις της Σχολής, επίσκεψη του Υπασπιστή Διοίκησης του Training and Doctrine Command (TRADOC) του Στρατού των ΗΠΑ CSM David Davenport.

Μάρτιος 23, 2018

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:30 πραγματοποιήθηκε, στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στο στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ», η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως της Σχολής, από τον Tαξίαρχο κ. Δημήτριο Τσιπίδη παραδίδοντα Διοικητή, στον Ταξίαρχο κ. Δημοσθένη Κωστόπουλο παραλαμβάνοντα Διοικητή

Παρέστησαν ως εκπρόσωπος του ΓΕΣ, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Β΄ Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Μανούρης Νικόλαος, o Δκτής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος κ. Ζερβάκης Δημόκριτος καθώς και...

Μάρτιος 23, 2018

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 η Σχολή συμμετείχε στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Μαχητών του 5ου Συντάγματος στο Ύψωμα 731.

Προηγήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο ομώνυμο μνημείο.