Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες

Φεβρουάριος 26, 2018

Ολοκληρώθηκε η χειμερινή Εκπαίδευση - Διαβίωση των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στην περιοχή «Χαμηλά Λιβάδια Κόζιακα» στο Περτούλι (εγγύς του χιονοδρομικού κέντρου) η οποία διήρκησε από 05 έως 16 Φεβ 2018.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης των Σπουδαστών περιελάμβανε τεχνικές επιβίωσης και ασκήσεις μικρών κλιμακίων σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Αύγουστος 08, 2017

     Μετά τη σκληρή εκπαίδευση δύο εβδομάδων, τη Δευτέρα 07 Αυγούστου 2017, πραγματοποιήθηκε από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, το πρώτο άλμα των εκπαιδευομένων του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστών (ΣΒΕΑ).

    Στο Σχολείο εκπαιδεύονται, σε εθελοντική βάση, 36 Σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, οι οποίοι απώλεσαν μέρος της καλοκαιρινής τους άδειας για τον σκοπό αυτό, αποδεικνύοντας το υψηλό τους φρόνημα, την ύψιστη αίσθηση του καθήκοντος που τους διακατέχει, το απαράμιλλο θάρρος τους και τη θέληση για συνεχή βελτίωση των ικανοτήτων τους.

    Η εκπαίδευση των...

Ιούλιος 03, 2017

  

      Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, περατώθηκε η θερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, η οποία ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της ΧΧΙV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, στην «ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ» Λιτοχώρου.

      Η εκπαίδευση περιελάμβανε τα παρακάτω αντικείμενα :

Συνεκπαίδευση με Ελικόπτερα – ΑΚ/Ν Ενέργεια.

Διοίκηση Πυρός από Ομάδα Μάχης ΠΖ με εκτέλεση βολών  κατά εμφανιζομένων στόχων.

Εκτέλεση Ημερήσιων και Νυχτερινών Βολών κατά σταθερών στόχων και αιφνιδίως εμφανιζομένων στόχων.

ΤΑΜΣ Μικρών...