Εκπαιδευτικά ταξίδια - Επισκέψεις

Δεκέμβριος 04, 2017

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, οι Σπουδαστές ΙΙας Τάξης της Σχολής πραγματοποίησαν επίσκεψη-ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης και τον Ιερό Βράχο.

Την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017, επισκέφθηκαν το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, το Αρχαιολογικό Μουσείο Μαραθώνα και τον τύμβο των Μαραθωνομάχων.

Νοέμβριος 14, 2017

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη Σπουδαστών IIας τάξης, με επικεφαλής τον Διοικητή της Σχολής, στo μαρτυρικό Δίστομο.

Οι Σπουδαστές κατέθεσαν στεφάνι στο Μαυσωλείο Θυμάτων Ναζισμού και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού.

Οκτώβριος 23, 2017

Την Τρίτη 03 Oκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε, εκπαιδευτική επίσκεψη των Σπουδαστών ΙΙΙης Τάξης της Σχολής στα Χωριά των Ιωαννίνων Λιγκιάδες και Καλπάκι, στο Μουσείο Καλπακίου και στην πόλη των Ιωαννίνων.

Οι Σπουδαστές επισκεφτήκαν το μνημείο πεσόντων στο χωριό των Λιγκιάδων, όπου και κατατέθηκε στεφάνι.

Στο Ύψωμα << Μαχητής >> στο χωριό Καλπάκι κατατέθηκε στεφάνι στον επιβλητικό Ανδριάντα του Μαχητή.

...
Οκτώβριος 17, 2017

Την Κυριακή 08 Oκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε, εκπαιδευτική επίσκεψη – περιήγηση των Σπουδαστών Ιης Τάξης της Σχολής στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννη Θεολόγου, στο χωριό Ζάρκο, στο Μουσείο Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Λάρισας, στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας και στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας.

Στην Ιερά Μονή Θεολόγου οι Σπουδαστές παρακολούθησαν τη θεία Λειτουργία και ενημερώθηκαν για την ιστορία της Μονής.

Στο ιστορικό χωριό Ζάρκο ενημερώθηκαν για...