Δραστηριότητες

Μάιος 22, 2018

Την Παρασκευή 18 Μαϊου 2018, ο ΑΝΥΕΘΑ κ. Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα.

Ο ΑΝΥΕΘΑ ενημερώθηκε για τη λειτουργία της Σχολής, απηύθυνε χαιρετισμό στη Διοίκηση και στους Σπουδαστές της Σχολής και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της.

Μάιος 07, 2018

Στo πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στη δράση «Let’s Do it Greece 2018», η οποία αποτελεί το Ελληνικό σκέλος της Διεθνούς Εθελοντικής Περιβαλλοντικής Εκστρατείας Καθαρισμού «Let’s Do it World 2018».

Σκοπός της εκστρατείας είναι ο καθαρισμός περιοχών και η ευαισθη-τοποίηση των πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος και προστασίας του φυσικού πλούτου.

Μάιος 07, 2018

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στον ορεινό αγώνα δρόμου «Δρόμο Θυσίας», που διεξήχθη στο Οχυρό Ιστίμπεη, απόστασης 14.000 μ. με 1 Αξιωματικό και 20 Σπουδαστές.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Φίλων Οχυρού ΙΣΤΙΜΠΕΗ με την υποστήριξη του ΑΣΑΕΔ.

Η Σχολή διακρίθηκε με την κατάκτηση της 3ης θέσης στη γενική κατάταξη γυναικών καθώς και την κατάκτηση της 3ης θέσης στη γενική κατάταξη των αντρών.

Μάιος 07, 2018

Την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε, στην έδρα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, ο εορτασμός του Προστάτη του Στρατού Ξηράς Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου.

Με το πέρας της τελετής πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των Νέων θεματικών ενοτήτων του Στρατιωτικού Μουσείου και σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που περιελάμβαναν επίδειξη ασκήσεων ακριβείας από Διμοιρία Σπουδαστών, έκθεση οπλισμού, καθώς και επίδειξη εκπαίδευσης στον Πύργο Αναρρίχησης της Σχολής.

...